Grøn bullet  Persondatapolitik         Grøn bullet  Betingelser         Grøn bullet  Om vTime         Grøn bullet  Administration (log på)   

Generelle betingelser

vTime
Det er en service som tilbydes online for at hjælpe personer og familier med at vise de forestående opgaver, som er oprettet for den aktuelle bruger.

vTime er tiltænkt personer som kan have svært ved at forholde sig til tid - Den hjælper med at sætte dagens opgaver i system og giver et visuelt display med dagens opgaver, samt hvornår disse skal påbegyndes og være afsluttet.

Brugernavn og adgangskode
Det er brugeren/administratorens eget ansvar, at hemmeligholde det selvvalgte personlige brugernavn og adgangskode. Det anbefales at ændre adgangskode periodevis for at minimere risikoen for eventuelt misbrug.

Datatrafik
vTime er en online-service som kræver adgang til Internettet . Vær opmærksom på eventuelle udgifter til mobil.udbyder for denne trafik, såfremt siden er aktiv udenfor normalt trådløst netværk.

Husk ikke at benytte siden uden for landets grænser med mindre man er på et trådløst netværk, så man ikke bliver takseret udlandstaks for denne trafik.

Det anbefales at lukke helt for siden, efter brug.

Særligt omkring iPad / iPhone
Safari lukker ned for dataforbindelsen når enheden går i stand-by/dvale - Den genoptager ikke forbindelsen til internettet førend man manuelt opdaterer siden - Vær meget opmærksom på dette, da det kan betyde at uret ikke bliver opdateret efter at iPad´en har været lukket.

vTime har udviklet en App til iPhone og iPad som kan vise nedtællingen i fuld skærm, uden at enheden går på stand-by eller toner ned. Den kan hentes ved at søge på "vTime ADHD" i Appstore eller på følgende link: https://itunes.apple.com/us/app/vtime/id1093289259?mt=8.

Første gang du åbner App'en vil du blive bedt om login-oplysninger - Herefter vil den selv huske dit brugernavn og kode, så uret vises direkte.

Ansvar
Der fraskrives ethvert ansvar for eventuelle krav, der vil kunne opstå ved brugen af denne service.

Personlige informationer
De personlige oplysninger som modtages bruges udelukkende til at yde den omhandlende service og vil ikke blive videregivet til andre.

Den angivne mail-adresse vil kun blive brugt til at sende eventuel kontoinformation, nyhedsbreve og service-relateret information.

Ved accept af beingelserne, tilkendegiver du at vTime må kontakte dig pr. mail eller telefon, for at få en eventuel tilbagemelding omkring prøveforløbet og dine oplevelser af vTime.

Prøveperiode
Der tildeles nye tlmeldinger en gratis prøveperiode på 30 dage.
Der må kun oprettes ét login pr. person/administrator.

Gentagne tilmeldinger bliver betegnet som brud på disse bestemmelser og der forbeholdes ret til at afvise gentagende tilmeldinger fra samme IP-adresse.

Godkendte testbrugere
Et antal testbrugere godkendes af vTime og får derved mulighed for at forlænge prøveperioden mod særlig aftale. Perioden kan variere efter behov, men der forbeholdes ret til at ændre på denne forlængede licens med 1 uges varsel.

Fortrydelsesret
Der ydes ikke fortrydelsesret på vTime, da det er en online-service som iværksættes så snart betalingen er foretaget.

Om vTime
vTime
Dyrhaugesvej 14
4220 Korsør

Mail: mail@vtime.dk
Telefon: +45 23 98 14 00

SE: 34 33 86 55
CVR: 29 27 42 31

Gyldighed
Disse betingelser er senest opdateret den 16. april 2016 og erstatter alle tidligere gældende generelle betingelser.
Betingelserne er gældende indtil nye udsendes.

  © 07/2012    vTime      Support: 23 98 14 00       Mail: mail@vtime.dk